Sunday, April 20, 2014

http://www.sut.org.uk/raybanuk.asp hogan zgri

Tegen de tijd dat het volgende vliegtuig Baiji Wu en Wei en Chen Xiaodong alleen voor mensen om te beginnen met bloeiende Rush, hogan die in het geheim wordt gestuurd westen tak van de belangrijkste doelgroep moordenaars vermoord. En voordat je handelt,en Weygand zal gaan naar het buitenland te reizen, zelfs als er een grote vechtpartij South City onderwereld, ray ban zonnebril kunt u wettelijke sancties te omzeilen. Op dat moment, zal ongeacht het succes of falen worden boos South City politie, zelfs HIJ Lin en Chen Xiaodong ontsnapte moord West afdeling, kan niet ontsnappen aan de South City politie aan te houden. Wat een slim plan, zo niet zeggen Ah Yi Shen Bin trio kon het niet geloven.

Hij Lin boos vervloekt. Shen Bin abnormale plechtig gezicht, tegenover Ah Yi wenkte, Ah Yi snel vooruit te gaan een paar stappen, kraken voor Shen Bin. Ah Yi, ray ban wayfarer zeggen maar de waarheid ? Bin Brother, ray ban zonnebrillen met de familie zweer het, als er vals familie Budehaosi. Ah Yi snel vervloekt. Om dit, de Ah Yi gewoon om zichzelf te beschermen, als die geheime contacten met , en is uitgegroeid tot zijn geluksbrenger. In feite, veel water, dan Ah Yi, de dag ging hij naar de Baiji Wu en Wei Gang zien, volgens Cao Deyang bedoel echt met elkaar praten.

Dus, Baiji Wu en Wei maakte, laat Cao Deyang als Rush gewonde broer stapte uit van een partij van financiële hulp. Maar dit ding terug naar de niet zo Ah Yi Cao Deyang, deze man in het kantoor op de ongelukkige kind. Maar goed dit is het feit dat Ah Yi telde niet misleiding. Ah Yi Shen Bin, starende ogen, blijkbaar deze jongen liegt niet. Shen Bin knikte, Ah Yi, zeg je deze woorden hebt gedaan ray ban zonnebrillen opnemen. Als je durft te misleiden ray ban zonnebrillen Ik zweer Shen Bin, kan zelfs de dood u en uw familie te verliezen leven te doden.

相关的主题文章:

No comments:

Post a Comment